Kursevi

ŠESTOMESEČNI NIVO

Ovaj nivo obuke je namenjen svima Vama koji želite da steknete neophodna frizerska znanja i veštine, koja su preduslov da postanete profesionalac u svom poslu.

Predmeti koji se uče na ovom nivou obuke su:

1. tehnike šišanja
2. tehnike kolora
3. pranje kose i masaža glave
4. tehnike feniranja
5. dermatologija
6. svečane frizure
7. mini val i vodena
8. veština komunikacije – psihološki pristup

Ova obuka je namenjena kako početnicima, tako i osobama koje su pohadjale frizerske kurseve i škole, ili obavljalie praksu u frizerskim salonima, ali nisu imale dovoljno treninga na modelima – klijentima, što predstavlja osnovni uslov za sticanje profesionalnog znanja iz oblasti ženski frizer.
Koncept obuke
Oko 80% ukupne obuke je čista praksa tj. simulacija frizerskog salona i rada na klijentima. Oko 20%, podrazumeva teoretske časove, kao osnovu za dobro obavljanje praktičnog dela nastave. Iz teoretskih oblasti se polažu testovi, a na kraju se polaže završni ispit iz teorije i pakse.
Obuka se realizuje u edukativnom centru frizerske akademije Panjković, svakim radnim danom.
Svakom od Vas, Panjković akademija obezbedjuje radno mesto, modele za trening, komletan pribor, alat i kozmetiku. U cenu obuke uračunato je polaganje završnog ispita, izdavanje sertifikata i svedočanstva o uspešno završenoj obuci.

Cena: 245 evra na mesečnom nivou
Stručni kadar – predavači

Naši nastavnici i predavači školovani su u svetskiim trening centrima (Framessi-Milano, Mona Lisa-Madrid, Up colorist information-Paris, Racoon International-London), specijalizovanim za obuku kadrova . Zato su oni visoko obučeni profesionalci, sposobni da Vam u potpunosti i na pravi način, prenesu sve veštine i znanja.
Uprava i menadžment naše akademije, na raspolaganju su Vam sve vreme trajanja i nakon završetka školovanja.
Za sve informacije možete kontaktirati direktno upravnicu akademije:

Mirjana Ivanović
dipl. pravnik
+381 63 60 80 93

DEVETOMESEČNI NIVO (kurs za frizere)

Je namenjen onima koj žele da za ovaj period steknu sva potrebna frizerska znanja, kao i onima koj žele da otvore i vode frizerski salon. Ova obuka je takodje namenjena i osobama koje su pohadjale frizerske kurseve i škole, i posećivali frizerske salone u cilju stcanja prakse, ali nisu imali dovoljno praksa i treninga na modelima, što predstavlja osnovni uslov za sticanje profesionalnog znanja iz oblasti ženski frizer.

Sama obuka je koncipirana na praksi. U Panjkovic academija obezbedjuje komletan pribor, kozmetiku, radni prostor za svakog polaznika ponaosob, modele za trening i profesionalne predavače. Nakon uspešno položenog završnog ispita dobija se sertifikat Panjković akademije.

DEVETOMESEČNI nivo je podeljen na dva semestra:
I semestar – 6 meseci
II semestar – 3 meseca

I SEMESTAR
Obuhvata predmete:
1. tehnike šišanja
2. tehnike kolora
3. pranje kose i masaža glave
4. tehnike feniranja
5. dermatologija
6. svečane frizure
7. mini val i vodena
8. veština komunikacije – psihološki pristup

Oko 80% obuke u ovom semestru je praksa tj. simulacija frizerskog salona i rada na klijentima. Oko 20%, podrazumeva teoretske časove, kao osnovu za dobro obavljanje praktičnog dela nastave.

II SEMESTAR
Ovaj semestar bazira se na 100% prakse na klijentima i omogućava Vam da znanja i veštine stečene u I semestru dovedete do savršenstva i postanete puni samopouzdanja i vere u sebe.
Obuka se realizuje u edukativnom centru Panjković akademije, svakim radnim danom.
Po završetku DEVETOMESEČNOG nivoa bićete u potpunosti obučeni i spremi da posao koji radite, radite profesionalno, na najbolji mogući način. Naučićete da od želja svojih klijenata i svojih kreativnih vizija stvarate dobitne kombinacije.
Tokom celokupne obuke, svakom od Vas, Panjković akademija obezbedjuje radno mesto, modele za trening, komletan pribor, alat i kozmetiku. Iz teoretskih oblasti se polažu testovi, a na kraju se polaže završni ispit iz teorije i pakse.
CENA OBUKE 245 evra na mesečnom nivou.
U cenu obuke uračunato je polaganje završnog ispita, izdavanje sertifikata i svedočanstva o uspešno završenoj obuci.
Stručni kadar – predavači
Naši nastavnici i predavači školovani su u svetskiim trening centrima (Framessi-Milano, Mona Lisa-Madrid, Up colorist information-Paris, Racoon International-London), specijalizovanim za obuku kadrova . Zato su oni visoko obučeni profesionalci, sposobni da Vam u potpunosti i na pravi način, prenesu sve veštine i znanja.

Uprava i menadžment naše akademije, na raspolaganju su Vam sve vreme trajanja i nakon završetka školovanja.
Za sve informacije možete kontaktirati direktno upravnicu akademije:

Mirjana Ivanović
dipl. pravnik
+381 63 60 80 93

ŠKOLA ZA ŽENSKOG FRIZERA

Vreme u kome živimo , sa svim zakonitostima koje ono nosi , trendovi , promenama u obrazovanju , teraju nas da prilikom odabira zanimanja kojim ćemo se u životu baviti , razmišljamo u pravcu delatnosti ličnih usluga gde se iz bogate ponude raznovrsnog sadržaja izdvaja škola za ženskog frizera .
Ako se dvoumite koja bi frizerska škola bila po Vašoj meri , naš predlog je škola za ženskog frizera Panjkovic academy .
Mi smo prva privatna škola za ženskog frizera , iza nas je dugi niz godina rada , ogromno iskustvo , program koji smo , možemo slobodno reći , podigli na veoma visok nivo , a sve sa ciljem da našim učenicima pružimo najbolje. Njima se tokom školovanja bavi tim stručnih predavača, edukovanih u zemlji i inostranstvu , koji su u svakom momentu , na raspolaganju svakom učeniku naše škole za ženskog frizera .
Ono što karakteriše školu za ženskog frizera Panjković academy je to da mi ne radimo u velikim grupama u kojima je nemoguće kvalitetno raditi , već formiramo manje ( 15-ak učenika ), optimalne grupe, kojima je uvek na raspolaganju dvoje vrhunskih predavača . Nakon završetka škole , naši učenici stiču zvanje ženski frizer , a sto je još važnije , bivaju osposobljeni da samostalno i profesionalno rade , da svojim radom steknu klijente, i što je najvaznije odmah počnu da zaradjuju .

Edukativni centar Panjkovic academy, u svojoj bogatoj ponudi raznovrsnih sadržaja,sa ponosom prezentuje kurs za zenskog frizera.Petnest godina unazad i preko cetrdeset generacija ucenika iz nase zemlje, regiona i sire, pohadjalo je i sa uspehom zavrsilo kurs za zenskog frizera . Neki od njih su svoj profesionalni angazman nastavili u Beogradu,a mnogi su se vratili u sredine iz kojih su dosli i tamo produzili da rade po standardima Panjkovic academy.Kurs za zenskog frizera, nastoji i uspeva da od potpunih pocetnika,stvori profesionalce, samostalne u radu, koji su , ne samo tehnicki obuceni za posao,vec edukovani, da svoje kreativne sposobnosti, aktiviraju i usmere ka zenskoj frizuri . Nas kurs za zenskog frizera obuhvata program, koji u sebi sadrzi sve segmente frizerskog posla (sisanje ,feniranje,kolor kose,svecane frizure,vodene frizure, mini-val). Kako mi u nasem trening centru radimo na principu simulacije frizerskog salona, nasi ucenici su spremni, da nakon polozenog zavrsnog ispita , odmah pocnu sa radom , nastavljajuci sve ono sto su naucili, pohadjajuci nas kurs za zenskog frizera . Posebna paznja , kada je u pitanju nas kurs za zenskog frizera, poklanja se psihologiji i komunikaciji, na relaciji frizer-klijent, jer se uspesan posao, tj. odgovarajuca frizura, ne ogleda samo u precizno tehnicki odradjenom delu, vec u medjusobnom razumevanju, i pronalazenju sklada, izmedju zelja i potreba klijenta i vizije frizera. Nas kurs za zenskog frizera nudi dve opcije skolovanja, sestomesecnu i devetomesecnu kada su u pitanju pocetnici, i tromesecnu varijantu kada se radi o frizerima sa iskustvom .

Šta sve nudi škola za ženskog frizera ?

Škola za ženskog frizera nudi specijalisticke kurseve iz oblasti usko vezanih za žensku frizuru , nadogradnja kose , pofesionalna šminka … Škola za ženskog frizera Panjković academy, obogatiće Vam vreme provedeno u njoj mnogim vannastavnim aktivnostima, revijama, snimanjima i drugim modnimim zbivanjima. Vodićemo Vas na stručne ekskurzije širom Evrope : Bolonja , Pariz , London… gde ćete imati priliku da se upoznate sa najnovijim trendovima, i da na licu mesta vidite kako to rade najpriznatija i najpoznatija frizerska imena. Želimo da vreme provedeno u školi za ženskog frizera Panjković academy, osim učenja i sticanja frizerskih veština, upotpunimo doživljajima koje ćete zauvek pamtiti. Jedno je sigurno , ako je Vaš izbor škola za ženskog frizera Panjković academy, na pravom ste mestu.

Karakteristike kursa za zenskog frizera

Ono sto karakterise nas kurs za zenskog frizera je to, da nasim ucenicima obezbedjujemo sve sto im je potrebno za obuku (pribor, alat, kozmetika, klijenti ), da bi oni svu svoju energiju i vreme usmerili na sticanje prakticnih vestina svih segmenata frizerskig posla, i teoretskih znanja koji ih prate, i koja su neophodna da bi oni bili edukovani profesionalci, jer nastojimo da kroz njih gradimo i sa njima ulazimo u novo vreme skolovanih frizera.

Kurs za zenskog frizera koji organizuje akademija Panjkovic proslo je do sada preko 40 generacija.
Cena: 245 evra na mesečnom nivou

Za sve informacije možete kontaktirati direktno upravnicu akademije:

Mirjana Ivanović
dipl. pravnik
+381 63 60 80 93

SPECIJALISTIČKI KURSEVI

Obuka za muškog frizera
Sastoji se iz tri nivoa: osnovni, srednji, napredni
Obuka za muškog frizera je ubrzani kurs baziran na specifičnom naprednom načinu edukacije.
Svaki nivo može biti i zasebna celina tj, može se odvojeno pohađati. Trajanje nivoa je dva meseca nakon čega se polaže završni ispit i dobija sertifikat PANJKOVIĆ ACADEMY. Obuka se bazira na specifičnom naprednom načinu edukacije. Teorijski i praktični deo obavlja se u edukativnom centru Panjković akademije, dva puta nedeljno po dva školska časa (90minuta). Priprema, vodi i realizuje: Predrag Miki Panjković. PANJKOVIĆ AKADEMIJA kao i kod ostalih svojih edukativnih kurseva obezbeđuje kompletan pribor , alat, kozmetiku i klijente (modele).

Obuka za nadogradnju kose
Prvi profesionalni promoteri vrhunskih tehnika nadogradnje kose i obučeni predavači su garancija kvalitetnog seminara nadogradnje kose. Obuka za nadogradnju kose, obučeni predavači Panjković akademije su garancija kvalitetne obuke nadogradnje kose. Obuka traje 2 meseca, dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta). Obuhvata 3 tehnike nadogradnje kose, upoynavanje sa pravilima postavke profesionalne nadogradnje.
Panjković akademija obezbeđuje kozmetiku, alat i kosu za trening.

Obuka za menadzment i marketing salona
Ovo je vrlo edukativan kurs, predstavlja čitav niz korisnih saveta o otvaranju i vođenju frizerskog salona.
Na ovom kratkom kursu upoznaćemo Vas sa problemima oko menadžmenta (upravljanja), sa kojima ćete se najčešće susretati: propisi i zakonske regulative za otvaranje salona, vođenje i upravljanje, zapošljavanje radne snage, oglašavanje i reklamiranje salona…itd
Obuka traje mesec dana, dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta)

Obuka za revijske, svečane frizure
Način i tempo života savremene žene podrazumeva mnogo obaveza a malo slobodnog vremena. Dnevne, kao i večernje aktivnosti zahtevaju jedan moderan dizajn i oblik frizure. Ovakav način života iziskuje frizure koje izlaze iz domena klasične.
Obuka traje mesec dana, dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta).

Obuka naprednih tehnika iz oblasti ženski frizer
Priprema, vodi i realizuje: Predrag Miki Panjković
Osvrt na modni trend, argometrijsko usklađivanje frizure uz oblik lica, skulpturiranje i upotreba brojnih savremenih tehnika u sveri modernog šišanja.
Može se pratiti po završenom Osnovnom nivou iz oblasti ženski frizer
Obuka traje 2 meseca, dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta)

Obuka za Make Up

KARAJA JE PROFESIONALNA MAKE-UP LINIJA BESPREKORNOG KVALITETA. JEDINSTVEN KVALITET , POUZDANOST I ŠIROK SPEKTAR PROIZVODA ČINE KARAJA KOMPANIJU SPREMNOM DA ZADOVOLJI VAŠE POTREBE I VIŠE OD TOGA.
Dvomesečni profesionalni kurs šminkanja pruža sticanje osnovnih znanja i veština. Na časovima koji se održavaju dva puta nedeljno po dva časa polaznici stiču teorijsko znanje (istorija sminke i trendovi) kao i praktično, u sferi korektivne i scenske šminke.
Časovi se održavaju u edukativnom centru Panjković akademije, koja je u potunosti opremljena za ovakav vid edukacije.
Svakom polazniku obezbeđeni su klijenti (modeli) za praktičnu vežbu, kao i sav potreban materijal (uključujući i italijansku profesionalnu make-up liniju KARAJA. koja se koristi za praktičnu nastavu).
Nakon završenog dvomesečnog kursa polaže se završni ispit na osnovu kojeg se izdaje sertifikat Panjković akademije.
Predavač Rada Filipović sa sertifikatom profesionalnog make-up artiste Dragana Vurdelje i dugogodišnjim iskustvom u poslovima vezanim za dekorativnu kozmetiku.

POZNATI SVETSKI EDUKATIVNI CENTRI, sa kojima Panjković akademija ima dugogodišnju saradnju, obučavaju članove profesionalnog tima Panjković akademije (predavači, frizeri…):
Racoon International London
Mona Lisa Madrid
Framesi Milano

Prekvalifikacije u trajanju od 3 meseca i to :
1. Frizer
– početni nivo trajanje 3 meseca – cena 290 evra
– srednji I nivo trajanje 3 meseca – cena 335 evra
– srednji II nivo trajanje 3 meseca – cena 335 evra
– viši nivo trajanje 3 meseca – cena 450 evra
– ekspertski nivo trajanje 3 meseca – cena 790 evra

Za sve nivoe je predviđen završni ispit, a uspešnim polaznicima
izdajemo sertifikat o nivou stručne osposobljenosti.

2. Stručno usmerenje: trajanje 3 meseca – cena 290 evra
– šišanje i feniranje
– kolor sa osnovnom teorijom

3. Muški frizer: trajanje 3 meseca – cena 290 evra

4. Profesionalni šminker trajanje 3 meseca – cena 290 evra

Za opciju 2,3,4 je predviđen završni ispit sa sticanjem seftifikata o uspešno obavljenoj obuci.

Zbog Vaših profesionalnih i porodičnih obaveza, naša stručna, praktično
teorijska nastava će se izvoditi tri dana u nedelji.

Plaćanje na tri mesečne rate.

Upisni rokovi za ove opcije su:
– 1. septembar 2012.
– 1. februar 2013.
– 1. maj 2013.

Za sve informacije vezano za sve kurseve možete kontaktirati direktno upravnicu akademije:
MIRJANA IVANOVIĆ
DIPL. PRAVNIK
+38163608093

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s