O Nama

PREDRAG MIKI PANJKOVIĆ – BIOGRAFIJA

Predrag Miki Panjković. Rođen 29. juna 1966. godine u Sweningenu, Nemačka.Frizer iz Beograda, Srbija. Najveće frizersko modno ime u našoj zemlji i šire. Osnivač prve privatne frizerske akademije. Pionir u nadogradnji kose u našoj zemlji.

1988-89. Prva iskustva u frizerskom salonu Peđe Kojadinovića, vodećeg Beogradskog frizera 80-ih godina, koji je stekao slavu otvorivši salon na Beverli Hilsu. 1990-92 Posle sticanja zvanja frizera u školi za negu lepote i petogodišnjeg profesionalnog iskustva, otvara svoj prvi frizerski salon.

1995. Premešta salon na atraktivnu lokaciju u centru Beograda, šoping zona, prestižni hotel Majestic.

1996. Donosi po prvi put na naše prostore sistem nadogradnje kose. Usavršava mnoge od tehnika nadogradnje i vlasuljarskih metoda koje je savladao u školi kompanije RACOON INTERNATIONAL u Londonu.

1997. Počinje sa radom prva privatna škola za frizere u Jugoslaviji , pod imenom PANJKOVIĆ ACADEMY.

1998. Zbog poslovnog napretka, otvara dva nova salona u Beogradu, u Požeškoj ulici i TC Piramida. 2000. Udruženje TV i Radio stanica, dodeljuje Mikiju Panjkovicu ružičasti grand pri nedelje za humanitarnu akciju stipendiranja štićenika doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici.

2001. Stice diplomu Colorist-artist pri vodećoj francuskoj kompaniji za tretmen kose bojom UP-colorist Formation u Parizu.

2001. Učestvuje na manifestaciji Fashion Week u Beogradu, kao prvi i jedini frizer kreator uključen u ovaj projekat, samostalnom dizajnerskom revijom frizura. 2001. Otvara prvu specijalizovanu kolornicu u samom centru Beograda, kao treći salon u nizu u Majke Jevrosime ulici. 2001. Organizuje i ucestvuje u organizaciji prvog jugoslovenskog sajma iz oblati nege i oblikovanja kose, kozmetike i frizerske opreme pod nazivom HAIR FAIR.

2002. Pokreće novu dizajnersku i proizvodnu autorsku liniju nameštaja u dve opcije, » profesionalni frizerski nameštaj i oprema » specijalizovanost za male klupske garniture (čekaonice) pod imenom PANJKOVIĆ ACADEMY

2002 Na brojnim svetskim kongresima pokazuje veliku uspešnost u edukaciji i prezentaciji. 2002. Na poziv najvece italijanske kuće za proizvodnju i prodaju kozmetike za kosu, FRAMESI MILANO preuzima generalnu distribuciju kozmetičkih proizvoda na teritoriji Srbije i Crne Gore i biva angazovan kao međunarodni instruktor i trener za 9 zemalja Evrope.

2002. Zbog velikog obima posla otvara najnoviji edukativni centar u Skadarskoj ulici, veličine 850m2 (šou rum, akademija, poslovni prostor, salon)

2003 Zvaničnim istraživanjem trzišta kompanije STRATEGIC MARKETING dobija titulu Oficial The Greatest Head Dressing Brend in Serbia and Montenegro. (Najveći frizerski brend u SCG).

2003. Na najvećem Evropskom kozmetičko – frizerskom kongresu COSMOPROF BOLONJA

2003, zaključuje ugovor sa najuspešnijom vlasuljarskom kompanijom MONA LISA iz Madrida o zastupanju, promociji na teritoriji ex Jugoslavije najnovije tehnološke opcije nadogradnje kose za muškarce HAIR MICRO SISTEM(HMS).

2004. Osniva TV produkcijsku kuću Panjković Academy, kojom otpočinje projekat TV emisije PRE I POSLE na BK TV.

2004 Dugotrajno iskustvo i visoku tehnologiju spaja u laboratoriju kojom otpočinje proizvodnju visokokvalitetne kozmetike za kosu, pod imenom Panjković Academy.

2005. Produkcijska kuća Panjković Academy pokreće tri potpuno nove TV emisije. 2006. Počinje saradnju sa produkcijskom kucom GRAND PRODUCTION, gde u emisiji GRAND SHOW veoma zapaženo radi segment pod nazivom Grand transformacije.

2007. Nastavlja uspešnu saradnju sa istom kućom, pa pored pomenute emisije uspešno započinje učešce u emisiji ZVEZDE GRADA, kao stilista, voditelj i član žirija. » Učestvovao u 287 živih TV nastupa. » Radio na brojnim TV, filmskim i pozorišnim projektima. » Učestvovao u pravljenjuimidža brojnim estradnim zvezdama, političarima, sportistima i brojnim poznatim licnostima. » Ima preko 200 promocija na profesionalnoj internacionalnoj sceni.

2008. PANJKOVIC ACADEMY učestvuje u realizaciji muzičkog takmičenja Zvezde Granda kao stilisti i frizeri.

2008. Uspešno je realizovano i emiovano 49 emisije iz serijala reality show „Pre i Posle“.

2009. Tim Panjkovic academy, na čelu sa Mikijem Panjkovićem, učestvuje u projektu „Zvezde renomea“ (muzičko takmičenje), na BN televiziji, kao stilisti, frizeri i šminkeri. 2009. Organizovane su brojne modne revije i manifestacije sličnog sadržaja.

2009. Uspešno su realizovane i emiovane 52 emisije iz serijala reality show „Pre i Posle“. 2010. Uzima učešće u humanitarnoj akciji „Pramen nade“, pod pokroviteljstvom NURDOR (udruženje roditelja dece obolele od raka).

2010. Odaziva se dobrotvornom pozivu Udruženja paraplegičara i distrofičara Srbije, i tom prilikom celojupnoj generaciji maturanata napravi svečane maturske frizure.

2010. Učenici Panjković akademije na čelu sa Mikijem Panjkovićem učestvuju na modnoj manifestaciji „Magic Night“ kao frizeri i šminkeri. Magic Night je ekskluzivni događaj, modnog tipa, sa temom – NOVA GODINA. Više poznatih brendova učestvuje sa svojim predlozima stajlinga za Novogodišnju noć.

2010. Učestvuje u humanitarnoj akciji za štićenike doma „Prihvatilište za nezbrinutu decu“ gde sa frizerima i polaznicima Panjkovic akademije pravi novogodišnje frizure za decu u domu i deli novogodišnje paketiće.

2010. Realizuje 52 rubrike u okviru TV emisije „GOLD muzički magazin“, koja je jedna od najgledanijh emisija na TV Pink-u. 2010. Uspešno završava i emituje 52 emisije iz serijala „Pre i Posle“ koje se emituju na ___ TV stanice u celom regionu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s